Lehet, hogy pont Ön az év Digitális Oktatója?

2021. szeptember 22.

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2021-ben is elindítja egyedülálló oktatási programját, a HOPP-ot. Az évről évre változó tematikával jelentkező Hankook Oktatási Pályázati Program idén a pedagógusok előtt tiszteleg, hiszen a 2020/21-es tanév során bevezetett digitális oktatáshoz alkalmazkodni egy olyan kihívás volt, ami magasszintű szakmaiságot és felkészültséget igényelt.

Kahoottal teszteli osztálya biológiatudását? A YouTube felkapott slágereivel gyakorolják a hallás utáni szövegértést angol órán diákjaival? Mindenre van egy tankockája? Amennyiben Ön is azok közé a pedagógusok közé tartozik, akik biztonsággal mozognak a digitális világban, bravúrosan alkalmazták az internet és a technika nyújtotta lehetőségeket az online oktatás hónapjai alatt, és ezt konkrét példákkal alá is tudja támasztani, jelentkezzen a Hankook Oktatási Pályázati Programra, hiszen lehet, hogy pont Ön az év egyik digitális oktatója! Érdemes, hiszen a verseny mintegy 4 millió forint összdíjazással várja a nevezőket 4 kategóriában:

  • 1. Az év digitális oktatója - Általános iskolai pedagógus, alsó tagozat
  • 2. Az év digitális oktatója - Általános iskolai pedagógus, felső tagozat
  • 3. Az év digitális oktatója - Középiskolai pedagógus
  • 4. Az év digitális oktatója - Közönségdíj

Nevezni a www.hankookpalyazat.hu weboldalon lehet a jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével 2021.10.01. és 2021.11.02. között.

A pályázatok elbírásában neves szakmai zsűri, név szerint Dóczi Attila „Attis”, a Tanulom Magam YouTube csatorna influenszere és kommunikációs szakember, Balatoni József „Jocó bácsi”, történelemtanár, a Felelős Szülők Iskolájának szakértője, író és influenszer, valamint Dr. Szűts Zoltán digitális pedagógia, média- és információs társadalomkutató, egyetemi docens lesz majd a Hankook segítségére.

Ha szívesen megosztaná, milyen tanulászszervezési megoldásokat alkalmazott a digitális oktatás során, hogy nézett ki egy-egy online óra, mivel oldotta a távolságból adódó esetleges feszültséget tanítványaiban, vagy bármilyen más, egyedi szakmai megoldását mutatná be a nagyközönségnek, jelentkezzen a HOPP 2021-es pályázatára! Mi, a Hankooknál hisszük, hogy minden sikeres ember karrierje valahol egy meghatározó pedagógussal kezdődött…

A pályázat pontos részleteiért látogasson a www.hankookpalyazat.hu weboldalra!