Hírek

Hogyan lehet lekötni a diákok figyelmét 45 percen keresztül?

Ahol ügyesen használták a digitális oktatás alatt az eszközöket, ott akár profitálhatott is ebből a diák a pandémia alatt. Még az átlagosnál is több múlt ez idő alatt a tanárokon, hiszen nekik is új volt a terep.

Forrás: eduline.hu

Tovább olvasom

Lehet, hogy pont Ön az év Digitális Oktatója?

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2021-ben is elindítja egyedülálló oktatási programját, a HOPP-ot. Az évről évre változó tematikával jelentkező Hankook Oktatási Pályázati Program idén a pedagógusok előtt tiszteleg, hiszen a 2020/21-es tanév során bevezetett digitális oktatáshoz alkalmazkodni egy olyan kihívás volt, ami magasszintű szakmaiságot és felkészültséget igényelt.

Tovább olvasom

Kik lesznek az Év Digitális Oktatói?

Nagy értékű támogatást nyerhetnek az online oktatás területén kiemelkedően teljesítő tanárok a Hankook pályázatán

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2021. október 1-jén új formában hirdeti meg a Hankook Oktatási Pályázati Programot (HOPP). Idén a program a pedagógusok előtt tiszteleg, hiszen a 2020/2021-es tanév során váratlanul bevezetett digitális oktatáshoz alkalmazkodni olyan kihívást állított a tanárok elé is, amely magasszintű szakmaiságot és felkészültséget igényelt. A pályázat célja, hogy elismerje és ösztönözze a közoktatásban dolgozók munkáját, támogassa a jövő generációjának magasszintű oktatását és vonzó jövőképet biztosítson a fiatalok számára.

Tovább olvasom

Több millió forintos támogatást nyerhetnek az iskolák a Hankook pályázatán

A koronavírus-járvány alatt új kihívással kellett megbirkózniuk a diákoknak, a szülőknek és a pedagógusoknak: a digitális oktatással. Nem mindenhol volt zökkenőmentes az átállás, rengeteg bosszúság, előre nem látott nehézség és technikai probléma kísérte a távoktatás bevezetését. Sokszor a budapesti, jobb módú családok is csak komoly nehézségek árán tudtak megbirkózni a helyzettel, az ország szegényebb részein azonban szinte megoldhatatlan feladatot jelentett a helyzet.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Tovább olvasom