Gyakran Ismételt Kérdések

A vállalat a Hankook Oktatási Pályázati Program 2021-es kiírására minden olyan általános és középiskolai pedagógus jelentkezését várja, akik részt vettek a 2020/2021-es tanév során az online oktatásban, függetlenül attól, hogy milyen tárgyat oktattak. A kiíró a pályázók körének meghatározásánál igyekezett minél szélesebb kört lefedni, de sajnos arra nincs lehetőség, hogy minden oktatási intézményt, illetve formát lefedjen a jelentkezés. A jövőben a Hankook szeretne a pályázattal hagyományt teremteni, egy esetleges következő pályázati kiírásnál megvizsgál minden észrevételt a jelentkezők körének bővítésével kapcsolatban.

Igen, egy oktatási intézmény több pedagógusa is jelentkezhet a pályázatra.

A közönségszavazás során minden, az előszűrésen átesett és a formai követelményeknek megfelelt érvényes pályázatra lehet szavazni majd a pályázat weboldalán. Amennyiben a közönségszavazás során a legtöbb voksot olyan személy kapja, akit előzetesen már a szakmai zsűri is nyertesnek választott, úgy a második legtöbb szavazatot kapó pályázó lesz a közönségdíjas.

Igen, a pályázatnak nem feltétele a teljes tanévet lefedő jogviszony. Ha a tanév közben helyezkedett el a pedagógus, akkor is beadhatja a jelentkezését.

Igen, a pályázatnak nem feltétele, hogy a teljes tanévet azonos oktatási intézményben töltse a pedagógus, évközi iskolaváltás mellett is lehet jelentkezni. Amennyiben a nyertes pályázó év közben iskolát váltott, úgy foglalkoztató intézménynek az aktuális iskolát kérjük megadni. Az, hogy pályázatában szereplő gyakorlatokat melyik intézményben tanította le, az elbírálást nem befolyásolja.

Igen, a sikeresen leadott pályázatokat benyújtó jelentkezők automatikus e-mail visszaigazolást kapnak.

A 2020-21-es tanév során aktív tanári jogviszonnyal rendelkező általános- vagy középiskolában tanító pedagógusok.

Jelentkezni a www.hankookpalyazat.hu oldalon a pályázati űrlap kitöltésével, a kért adatok megadásával, a jelentkezéshez szükséges fájlok feltöltésével és a pályázati feltételek elfogadásával lehet.

A pályázat az alábbi ütemezés szerint zajlik:

Nevezési időszak: 2021.10.01.-2021.11.02.
Pályázatok előszűrési időszak: 2021.11.03.-2021.11.22.
Hiánypótlási időszak: 2021.11.22.-2021.12.01.
Zsűri értékelési időszak: 2021.12.01.-2021.12.22.
Közönségszavazás: 2022.01.10.-2022.01.31.
Eredményhirdetés: 2022.02.28-ig bezárólag.

Pályázni a programra 2021. november 2-ig lehetséges.

A helytelenül megadott kontaktinformációkból fakadó problémákért a Hankook Tire Magyarország Kft. nem vállal felelősséget! Amennyiben a nyertesnek választott pályázóval sem e-mailben, sem telefonon nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a zsűri másik nyertest választ. Tévesen megadott adatait a pályázati (2021.10.01.-2021.11.02.), illetve hiánypótlási időszakban (2021.11.22.-2021.12.01.) a hopp@hankookpalyazat.hu email címre elküldött levélben korrigálhatja.

A 2020-21-es tanév során aktív tanári jogviszony, valamint a pályázati űrlap hiánytalan kitöltése és a pályázati feltételek elfogadása.

A kiírásnak megfelelő, érvényes jelentkezések között a program kiírója előszűrést végez, majd a kiválasztott pályázatokat a Hankook Tire Magyarország Kft. által felkért független szakmai zsűri értékeli.

A nyerteseket a közönségszavazás lezárása után két héten belül értesítjük.

A pályázat során 4 kategóriában hirdet nyertest a pályázat kiírója:

  • Az év digitális oktatója - Általános iskolai pedagógus, alsó tagozat
  • Az év digitális oktatója - Általános iskolai pedagógus, felső tagozat
  • Az év digitális oktatója - Középiskolai pedagógus
  • Az év digitális oktatója - Közönségdíj

Bármilyen, a pályázathoz kapcsolódó tartalom, többek között fotók, szöveges dokumentumok, prezentációk vagy kisfilmek. A megosztani kívánt mellékletek összecsomagolva, ZIP fájlként tölthetők fel maximum 50 MB méretig.

A pályamunkához csatolt fénykép jó minőségű legyen, melyet semleges háttér előtt, a kamerába nézve készítsen el egy fénykép készítésére alkalmas okostelefonnal, tablettel vagy fényképezőgéppel. A kép esetén követelmény a minimum 500Kb-os, maximum 5MB-os méret és a 150-300 dpi felbontás. Kattintson ide minta fotó megtekintéséhez. Amennyiben a mellékelt fénykép nem felel meg a formai és kompozíciós követelményeknek, úgy a pályázatot a kiíró nem tudja értékelni.

A pályázati anyaghoz bekért portré a közönségszavazás során a közönségszavazásra bocsátott pályázatokat fogja illusztrálni. Éppen ezért kérjük, hogy ügyeljen arra, hogy a pályázati anyag beküldése során jó minőségű fotót csatoljon a pályamunkájához.

A nyertes pedagógus iskolája az elnyert támogatás összegét a digitális oktatás fejlesztésére használhatja fel (gépek vásárlása, licences szoftverek, digitábla, tanfolyamok stb.), ezt pedig számlával köteles bizonyítani a pályázat kiírója felé. A nyertes pedagógus által elnyert oktatói nyeremény felhasználására megkötés nincs.

A Hankook Tire Magyarország Kft. olyan bevált gyakorlatokat, szakmai módszereket, ötleteket vár a pályázat során a pedagógusoktól, melyeket sikeresen alkalmaztak a digitális oktatás időszakaiban és amelyek segítettek legyőzni az esetleges nehézségeket. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell annak leírását, hogy a pedagógus hogyan valósította meg a digitális oktatásra való átállást saját tantárgya(i) vonatkozásában. Ennek részeként kérjük ismertetni az online tartott órákra történő felkészülés menetét, tanulásszervezési megoldásokat, az órák lebonyolítását, a választott online tanulást támogató rendszereket, alkalmazásokat és felületeket, a teljesítményértékelés menetét és az órai, valamint órán kívüli munka ellenőrzésének módját is, legalább 3 megvalósult példán keresztül.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, érdeklődjön a hopp@hankookpalyazat.hu email címen.